Wanneer u op zoek bent naar een meubelstuk kunt u op de meubelboulevard te kust en te keur gaan. Er is voor iedereen wat wils, zowel in stijl als in prijs. Of... toch net niet ? Net niet de goede breedte, net niet de goede hoogte ! U hebt een idee van een salon tafel maar vind uw idee maar eens in de winkel. Uw idee neemt steeds vastere vorm aan, waardoor het steeds moeilijker wordt, want niets lijkt werkelijk op uw idee.

Dit is het moment om Joop te bellen. We hebben een gesprekje bij u thuis, u probeert mij duidelijk te maken wat u wilt aan de hand van een fotootje of een schetsje of alleen met handen en voeten. Ik maak wat schetsjes en geeft wat uitleg over wat de mogelijkheden zijn.

Vervolgens werk ik thuis het schetsje uit tot een duidelijke tekening en doe u vervolgens een prijsopgave. Zo simpel is het.

Wanneer u in de buurt woont bied ik u zelfs de mogelijkheid om tijdens de werkzaamheden aan uw meubelstuk bij mij in de werkplaats te komen kijken naar de voortgang.

Maatwerk

Maatwerk betekent niet dat de buitenwerkse maten precies kloppen, ook de verhoudingen moeten juist zijn.

Maatwerk houdt ook in de juiste kleurstelling.

Maatwerk wil zeggen het wordt zoals we samen als maatjes bedacht hebben.

Maatwerk is niet alleen het grote, maar juist ook dat kleine meubelstuk dat precies past in die verloren hoek in de kamer.

U kunt op mijn Portfolio pagina ook enkele complete projecten bekijken, van begin tot eind.

Klik hier om de gehele bouw van een tafel te bekijken.